Viktor Živojinović i Sandra odložili svadbu: Venčanja ipak neće biti

Iako su želeli da ove godine zvanično krunišu svoju ljubav, Viktor Živojinović i njegova prelepa devojka Sandra Miljaković zbog epidemiološke situacije moraće da odlože svadbu za sledeću godinu, prenose domaći mediji.

Kako se dalje navodi, Lepa Brena i Boba Živojinović se slažu sa njihovom odlukom, jer i oni imaju mnogo zvanica koje žele da ugoste, a veruju da će se do tada situacija s virusom smiriti.

– Planiramo gala slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se ne smiri situacija sa korona virusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku – rekao je Viktor jednom prilikom za medije.

On je objasnio i kako je snajku prihvatila porodica Živojinović.

– Sandra mi je velika podrška u svemu. Porodica je oduševljena mojim izborom i za nju imaju samo reči hvale. Lepo je kada pronađeš osobu koja ti u svemu odgovara – istakao je on.

Kako dalje piše pomenuti list, Brena i Boba su rešili da odreše kesu za svadbu svog mezimca i neće štedeti ni na jednom detalju. Detalji su maltene dogovoreni, jer je sve bilo planirano za maj ove godine, ali je realizacija pomerena i u nju će se krenuti čim se ljudi vrate normalnom životu, prenosi Blic.

Za sada ni Brena, ni Sandra, ni Viktor nisu davali komentare ovim povodom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Da vaša koža sija kao sa reklame: Napravite sami sapun od kafe i čokolade

Mon Mar 1 , 2021
Kako bi vaše lice uvek bilo sveže i baršunastog izgleda, neophodno je da mu posvetite posebnu pažnju tako što ćete se o njemu brinuti na prirodan način. Zanemarite sve proizvode sa sulfatima i parabenima, i za jedno poslepodne napravite sapun za umivanje koji će biti odličan prijatelj vašoj koži. Osim […]