Nikolija Jovanović trudna, čestitke stižu sa svih strana…

U domu Nikolije i Relje ovih dana je veselo. Niame, kako prenose domaći mediji, pop zvezda je u drugom stanju.

Vesna Zmijanac ne krije sreću

Jedna od najpopularnijih zvezda Ex Yu više puta je istakla kako uživa u ulozi bake, kao i da je vezana za unuku Reu, da obožava da provodi vreme sa njom i da je čuva. Vesna je govorila i kako bi volela da njena naslednica ima više dece, tj. da joj kuća bude puna unučića. Ta želja će joj se i ostvariti jer Nikolija čeka drugo dete.

Naime, pevačica je prošle nedelje provela nekoliko dana u bolnici, u “Narodnom frontu”, a naš izvor kaže da je tamo bila zbog jedne intervencije. Kako dalje navodi sagovornik, taj zahvat nije ništa ozbiljno ni invanzivno i često se radi trudnicama u ranoj trudnoći, a Nikolija je nedavno i saznala da čeka bebu, piše Kurir.

Inače, kako navodi sagovornik pomenutog medija, Nikolija i Relja još uvek ne znaju pol bebe, ali to im i nije važno, već samo da bude živo i zdravo.

Podsetimo se…

Pre rođenja njihove ćerkice Ree, Nikolija se, nažalost, susrela i sa tragičnim gubitkom. Imala je spontani pobačaj i to u februaru 2015. godine. Relja popović, njen suprug i velika podrška, obavestio je svoje prijatleje na Instagramu, potresnim rečima kojih se sećamo i dan-danas…

– Dragi prijatelji, ne želim nikoga da opterećujem svojim privatnim životom, ali kako bih sprečio medijske priče želim da vas obavestim da smo danas Nikolija i ja saznali da smo izgubili bebu. Ovo je za nas težak dan, i samo ne želim da se od toga pravi nepotrebna senzacija. Hvala svima na lepim rečima i željama do sada, i unapred hvala na razumevanju – napisao je tada Popović na društvenim mrežama.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Make-up trendovi za proleće 2021: Profesionalna šminkerka otkriva najpopularnije nijanse

Sat Mar 6 , 2021
Kao i svake godine, prolećne revije high fashion brendova donose nam nove trendove. I to ne samo modne trendove, već i ono šta će biti u trendu kada je make-up u pitanju. Ovog proleća smo na revijama mogli da vidimo razne varijacije boja. Od intezivnih nijansi, pa sve do pastelnih […]