Istina pod velom tajne: Novi film Megan i Harija otkriće mnoge neispričane priče

Nakon ispovesti koju je Megan Markl ispričala Opri Vinfri, svet je mislio da je saznao sve detalje o životu kraljevske porodice, ali to nije istina, evo kakav nastavak se sprema.

Najavljeno je da će se na kanalu “Lajftajm” emitovati novi film o Megan Markl i princu Hariju koji nosi naziv: “Hari i Megan: bekstvo iz palate” i koji će otkriti šta se “zaista dogodilo unutar palate pa su njih dvoje odlučili da napuste dvor”.

Ovo filmsko ostvarenje je deo trilogije o vojvotkinji i vojvodi. Druga dva filmska naslova o nastavku sage o Megzitu, kako se naziva odlazak poznatog para iz britanske kraljevske porodice, glase: “Hari i Megan, 2018: kraljevska romansa” i “Hari i Megan, 2019: postati član kraljevske porodice”, prvi prikazuje početak njihove veze, a drugi je fokusiran na kraljevsko venčanje.

Prvi deo emitovan je nekoliko dana pre venčanja Megan i Harija u Vindzoru, u maju 2018. dok je drugi nastavk prikazan u maju 2019. i predstavlja izmišljenju priču o njihovim prvim mesecima braka.

Sprema se film koji će napraviti velki BUM

U toku je kasting za treći film, čije snimanje počinje ovog proleća, a koji će se emitovati kasnije u toku godine. Prema “Deadline”, taj novi film će detaljno objasniti sve veću izolaciju i tugu koju je osećala Megan tokom boravka na dvoru, kao i razočaranje nje i Harija što ih njegova porodica nije branila od medijskih napada, kao i njegov strah da njegova supruga ne doživi sudbinu njegove majke Dajane koja je stradala 1997. u saobraćajnoj nesreći u Parizu bežeći od paparaca (njena smrt nije do kraja razjašnjena). Tema filma biće i porodične zavade između Megan i Kejt, Harija i Čarlsa i Harija i Vilijama.

Producenti će se u velikoj meri osloniti na intervju prikazan u emisiji Opre Vinfri.

Veliko interesovanje prati sam kasting za odabir glumaca za treći deo, u drugom delu Megan i Harija igrali su Parisa Fic Henli i Mari Frejzer, dok su glavne uloge u prvom filmu pripale Tifani Smit i Čarliju Fildu.

Vojvotkinja i vojvoda od Kembridža kao i princ od Velsa i vojvotkinja od Kornvola pojavljuju se u prvom i drugom filmu pa je sasvim izvesno da će ih biti i u trećem nastavku.

Poslednje javno obraćanje

Megan Markl i princ Hari izjavili su pred intervju sa Oprom Vinfri da nakon njene emisije više neće javno govoriti o Megzitu i onome što mu je prethodilo.

Ukoliko ste propustili da poslušate ceo intervju Megan, Harija kod Opre Vinfri, pogledajte na linku ispod…

Izvor: KURIR.RS, DEJLI MEJL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Oprosti im, Pepe

Sat Mar 27 , 2021
Već dobrih trideset godina ne čekam s nestrpljenjem crtani u sedam i petnaest i ne idem u krevet kad krene najavna špica drugog dnevnika. Mnogo toga sam zaboravila. Ali Pepe le Tvora, pamtim kao da je bilo danas. Gledala sam ga kad mi je bilo vreme. I nikada mi nije palo […]