Ana Mihajlovski prodaje svoj Instagram profil, razlog će vas oduševiti

Popularna voditeljka Ana Mihajlovski otkrila je putem Instagrama da prodaje svoj profil kako bi pomogla jednom dečaku.

Budući da je mališanu potrebno 60.000 evra, Ana je rešila da da svoj doprinos tako što će prodati nalog na društvenoj mreži koji broji više od 60.000 pratilaca.

– Prodaje se Instagram profil za lečenje Mihaila. Ko ponudi najviše novca profil ide upravo njemu. Na sledećoj stranici možete ostaviti ponudu, a najveća dobija Instagram. Novac se uplaćuje direktno na Mihailov račun – napisala je ona pa dodala:

Mihailo je dečak kojem je sa sedam meseci dijagnostifikovan rak bubrega, dugo se lečio, preživeo previše hemioterapija i na svu sreću izlečio se. Međutim, ostale su neke posledice, jedna od njih je i gubitak sluha. Porodica nažalost trči trku sa vremenom, preostalo je još svega četiri dana, to je neko optimalno vreme…

Javnost je podržala ovaj Anin podvig, mnogi mediji su preneli ovu vest. Ana je inače neko ko često pokazuje svoju humanu stranu pa je o nekim dogođajima koja su se dešavala u poslednje vreme, često govorila i na svom profilu.

Bravo Ana!

Foto: Instagram/Instagram Printscreen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Profesionalna šminkerka savetuje: Kako izabrati pravu nijansu crvenog karmina?

Sat Mar 13 , 2021
U današnje vreme, crveni karmin je ultimativni favorit i sve dame ga obožavaju. Iako se u prošlom veku smatrao simbolom veštica, sada je simbol moć, seksepila i samopouzdanja. Crveni ruž za usne tajno je oružje koje može da vam podigne samopouzdanje i da hrabrost da budete ono što jeste i […]