Za vitke i duge noge: Viktorija Bekam godinama je verna ovakvim farmericama (foto)

Viktorija Bekam savršeno ističe svoje umeće oblačenja, a dok je ceo svet zbog pandemije ležerno obučen, ona na takvo odevanje ne pristaje. I u svom domu i u javnosti uvek je sređena, a jedan komad garderobe naprosto obožava…

Viktorija Bekam nije poklekla pred trendom skinny džinsa — ona godinama nosi model farmerki za koji modni znalci kažu da od ove godine doživljava veliki povratak!

Bivša “spajsica” i supruga fudbalera Dejvida Bekama uglavnom se u javnosti pojavljuje u modelu koji prati liniju zadnjice i butine, a potom se blago šire i krase ih trapez-nogavice. Zahvaljujući tome, čak i ležerne Viktorijine odevne kombinacije izgledaju vrlo šik i prikladno za neku poslovnu priliku, a ona često koristi još jedan trik: uvek bira modele koji imaju izuzetno dugačke nogavice — toliko da prekrivaju obuću, pa se ne vidi koliko je visoka štikla.

Viktorija je ostala najstrastveniji poznati obožavalac džinsa i tokom pandemije, pa smo je, dok su ostale svetske zvezde obično pozirale u sportskoj odeći, čak i dok je s porodicom bila u karantinu viđali u farmerkama. Štaviše, ne samo tokom epidemije!

Znajte da nikad nisam poklekla i obukla helanke ili trenerku, osim kad sam u teretani — pohvalila se i sama “Poš spajs” pre izvesnog vremena.

Foto: Instagram/Instagram Screenshot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Antistres maska s ekstraktima ruža briše tragove umora i prevremeno starenje kože

Mon Mar 8 , 2021
Ovo vreme, kojem svi nevoljno svedočimo, ostavilo je veliki trag na naše živote, a termin ”stresna svakodnevica” je dobio novo značenje. Ipak, emocionalni stres je priča za sebe i često se odražava i na kožu, pogotovo na lice. Da bismo predupredili dalji, negativan uticaj stresa, ”Lela Beauty” salon Vam predstavlja […]