Seka Aleksić oduševila modnom kombinacijom: Da li ste dovoljno odvažne da iskopirate njen look?

Poznata pevačica Seka Aleksić, osim što je izvrsna domaćica, majka i supruga, izuzetan talenat pokazuje i kad je moda u pitanju. Svi njeni odevni komadi uvek su pažljivo birani, a autfiti uvek dugo prepričavani.

Na njenom „Instagram” nalogu uvek možete pronaći inspiraciju za odevanje, a od nedavno Seka snima i video-priloge koji vam pokazuju kako da se obučete ukoliko ste bez ideja, ali nemate volju za traganjem idelanih kombinacija.

U ovom interesantnom prilogu, Seka se opredelila za interesantno metalik žensko odelo s prugama, dok je ispod savršeno krojenog sakoa imala tanku bluzu nude boje s provokativnim dekolteom.

Ovo je idealna kombinacija za večernju varijatnu, pa čak i neku kućnu proslavu, a neki bi ovaj autfit rado obukli i za posleovne sastanak i odlazak na posao generalno.

Kako se vama dopada Sekin autfit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Astrološki pregled nedelje od 5. do 11. aprila: Suze, potreba za alkoholom, preterivanje

Mon Apr 5 , 2021
Sedmica počinje tako što su prioritet posao, obaveze, pozicija… Izbegavajte rasprave sa nadređenima.. neka vrsta pritiska ili drame u okviru porodice. Opsesija jednom temom. U popodnevnim časovima (ponedeljak), Mesec prelazi u Vodoliju, donosi blagu nervozu ali i rasterećenje. Razmišlja se o budućim planovima, koji se menjaju ili se pribegava improvizaciji […]