Tretmani za lepo i oblikovano telo

Anticelulit tretmani pomažu da se rešimo problematične regije na telu kao što su (pored celulita): strije, opuštena koža, masne naslage itd. Uklanjanje strija (sa nogu, ruku, stomaka) u našem @lela_beauty salonu radimo aparatom za dijamantsku mikro dermoabraziju.

Jelka-Lela Kojić, profesionalni kozmetičar; „Lela Beauty” salon; Instagram; lela_beauty_salon / 0641199108

Telo treba održavati  preko cele godine raznim masažama i limfnom drenažom. Međutim, skoro svake godine, kao po navici, setimo se tretmana za telo tek pred leto i godišnje odmore. Anticelulit tretmani su individualni i sve zavisi od samog celulita, a pošto je lociran 3-5 mm ispod površine kože u vezivnom tkivu, nema potrebe za grubim pritiskanjem i oštećenjem krvnih sudova koji mogu dovesti do pojave modrica. Takođe se mora voditi računa o venama i kapilarima.

Tretmani su personalizovani i rade se u seriji od 6-12 tretmana. Ako postoji veći problem, onda preporučujemo da se serija ponovi, naravno uz promenjen način ishrane, unos veće količine tečnosti, bez slatkiša. Kombinujemo tretmane maderoterapije, ručne masaže i vakuuma sa adekvatnim kremama, uljima, emulzijama. Anticelulit masaža je odličan način da se telo oslobodi toksina nagomilanih u masnim ćelijama. Masaža poboljšava cirkulaciju i pomaže kod zatezanja kože. VF 100 – Vaccum Fit 100 je tretman pomoću kog se može smanjiti obim, zategnuti koža, izbaciti višak vode iz organizma, tako da se konačno možemo rešiti celulita.

Foto: Freepik

U našem @lela_beauty salon-u, radimo piling celog tela sa prirodnim pilinzima bez parabena i konzervansa koji uklanjaju izumrle ćelije sa kože i hrane je svojim predivnim uljima. Za tretman se koriste anticelulit ulje za masažu, vakuumske kese za mršavljenje, kreme koje greju i hlade.

Tretman se preporučuje u kombinaciji sa maderoterapijom svaki drugi dan, jer tako dobijamo najbolje rezultate. Pomoću VF 100 formule, možete smanjiti obim i vidljivo se rešiti celulita. Posle 12 tretmana pravi se pauza od dve nedelje, a ako je potrebno serija se može ponoviti. Pre i posle tretmana vršimo merenje tela, radimo celo telo, ruke umotamo u foliju, a na donji deo tela stavljamo kesu i vakuumiramo. Tretman je bezbolan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Ujedi insekata i rizici koje sa sobom nose

Fri Jul 9 , 2021
Leto, vrućina, dosta vremena provedenog napolju i naravno – komarci i krpelji. Ovi nesnosni insekti, osim što su dosadni i ostavljaju tragove po koži, mogu biti prenosioci velikog broja bolesti. Ukoliko imate nedoumice vezane za ujede insekata ili pak alergijsku reakciju, na platformi za besplatne zdravstvene konsultacije Doktok čekaju vas […]