Lifting masaža – ručna masaža: Sve njene blagodeti

Masaža lica, vrata i dekoltea nema cenu. Ako želite da svom licu podarite užitak onda je za Vas upravo ovakva masaža. Redovnom primenom masaže lica odložićemo odlazak kod plastičnog hirurga jer je to jedan od najboljih anti-age rešenja za Vašu kožu. Može da odloži pojavu prvih bora, da osveži i podigne tonus kože, uspori starenje.

Jelka-Lela Kojić, profesionalni kozmetičar; „Lela Beauty” salon; Instagram; lela_beauty_salon / 0641199108

Pokreti koji se koriste pri lifting masaži su uvek ka gore; kožu podižemo prstima i dlanovima. U salonu @lela_beauty koristimo kvalitetna biljna ulja i kreme za masažu lica. Lifting masaža se razlikuje od klasične, kozmetičke masaže. Pritisci su jači, ali nisu bolni, prijaju. Lifting masaža počinje na dekolteu, zatim se prelazi preko vrata i nastavlja na licu i prelazi se svaka regija. Masažom stimulišemo kolagen i elastin, koža je zategnuta i izgleda sveže.  Što smo stariji kolagen ispod kože postaje manje elastičan. Tome doprinosi prirodan proces starenja, ali i stres.

Pravilnim pokretima maser može dovesti do promena na licu kao što su smanjenje bora, poboljšanje tonusa mišića , te dobijamo zategnutu kožu i sjajan ten. Masažom se zagreva koža, poboljšava krvotok i limfotok, krv nosi više kiseonika koji povećava vitalnost ćelija, smanjuje se spazam mišića i oblikuju konture lica.

Efekat je neverovatan, koža lica, vrata i dekoltea postaje sjajnija, nema nadutosti i bore se ublažavaju. Rezultat je vidljiv već posle prvog tretmana. Lifting masaža se može raditi jednom nedeljno, ali u seriji od 10-20 tretmana; da bi efekat potrajao što duže, važno je redovno održavanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Pelenski osip - Zašto se javlja i kako ga lečiti?

Fri Sep 17 , 2021
Pelenski dermatitis je opšti termin koji se koristi za opisivanje svakog inflamatornog kožnog opisa u perianalnoj regiji. Najčešće je prouzrokovan akutnim iritantnim kontaktnim dermatitisom. Piše: dr Stefan Nikolić, pedijatar Teški slučajevi pelenskog dermatitisa se mogu komplikovati bakterijskom ili gljivičnom infekcijom. Ako i vaša beba ima slične tegobe, a vi imate […]