Lepa Brena smršala 30 kilograma: Ovo je plan njenog jelovnika

Lepa Brena na početku svoje karijere mučila je muku s viškom kilograma. Folk zvezda imala je skoro 90 kilograma, a prava borba počela je onog trenutka kada ju je Saša Popović uporedio sa „trokrlilnim ormarom”.

Budući da nije bila zadovoljna svojim izgledom, odlučila je da sebi postavi veliki cilj i sa 29 kilograma smrša na 67 kilograma…

– Kad sam videla fotografije na kojima sam debela, bila sam besna na sebe. Sve sam ih iscepala i, hvala Bogu, da ih nemam više. Tad sam dogurala do 89 kilograma! Znate koliko je to?! Tu je još malo 90, a gde je 90, tu je i 100! – bila je iskrena Brena koja je potom istakla da su je ružni komentari podstakli da hitno uradi nešto povodom svog fizičkog izgleda, piše Blic.

– Trebalo je da pevam u jednom hotelu, a momci iz „Slatkog greha” su rekli konobaru da je došla Brena. On je prokomentarisao: „Ju, ja sam očekivao pevačicu, a ono došla trafostanica”. To me je pecnulo i povredilo. Konobar mi je poželeo dobro veče, a ja sam ga mrko pogledala i pitala: „Otkad pozdravljaš trafo-stanice?”

– Ipak, to me je podstaklo da nešto uradim, za šest meseci sam smršala, sa 89 spala sam na 67 kilograma. Bila sam oduševljena sobom, dobila sam novu energiju. Tada sam rekla da sebi to više nikada neću dozvoliti, kao i da smem da se ugojim najviše dva kilograma – priseća se muzička zvezda.

Brena smatra da je umerenost ključ za dobru liniju i zdravlje, iako u mladosti nije imala novca za kvalitetnu ishranu.

– Dok sam studirala, jela sam paštetu i hleb. Pila sam i mnogo jogurta da bi me zasitio, jer nisam imala večeru svaki dan. U mojim godinama čovek nauči da ne treba ni u čemu da preteruje, naročito u mesu, koje je kod nas glavno u jelovniku. Ispada da ste siromašni ako ne jedete tri puta dnevno meso – priča pevačica i objašnjava kako je uspela da i dalje zadrži savršenu liniju:

– Svako jutro kad ustanem, vežbam jogu. Bez obzira na to koliko godina imate, bitno je da jedete manje, jer se tada bolje osećate. Volim da pojedemi slatkiše i poneki hamburger, picu, samo što se trudim da ne preterujem.

Primer jelovnika Lepe Brene:

Doručak: Musli od ovsanih pahuljica, badema i svežeg voća.

Ručak: Riba sa roštilja i povrće na pari.

Večera: Potaž, supa ili veliki tanjir s madim sirom.

Trik savet: Izbegavajte crveno meso i jake, obilne obroke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Neviđena transformacija: Ledi Gaga u izdanju koji je oduševio modne znalce

Thu Mar 4 , 2021
Pevačica Lejdi Gaga poznata je po svom kontroverznom oblačenju. Iza bizarne scenske garderobe i teške šminke, krije se nežna dama, koja čak i elegantne komade ume da ponese kao prava ikona stila. Premda je stekla neverovatnu slavu kao pevačica, Gaga se oprobala i u svetu glume, pa je glumila i […]